Bryd tabuet om stress!

Hjælp os med at nedbryde tabuet om stress!

Hvis du har stress og brug for behandling, har du nu chancen for at gennemgå et fuldt behandlingsforløb og samtidig hjælpe med at oplyse omverdenen om sygdommen stress

I det moderne samfund er sygdommen stress omgærdet med megen berøringsangst. Den stressramte betragtes i vide kredse som svag og måske endda doven – “kan han ikke bare tage sig sammen og arbejde sig igennem det” og “hun er jo ikke rigtig syg, hun gider bare ikke. Stress er bare en dårlig undskyldning for at gå derhjemme og hygge sig”, er holdninger, vi ofte støder på i forbindelse med stresssygemeldinger. Og vi har brug for at bryde dette tabu, da flere og flere bliver syge af stress, og ikke har brug for yderligere stigmatisering.


Læge Anne-Lene Schwartz

Hvis du lider af symptomer som f.eks. søvnbesvær, hyppige hovedpiner, hjertebanken og nedtrykthed, er det ret sandsynligt, at du oplever stress i hverdagen. Det er vigtigt at få behandling for stress, så det ikke udvikler sig.

Netop nu har du chancen for at få en fuld stressbehandling til halv pris og samtidig hjælpe med at nedbryde tabuet om stress – hvis du er ok med at dele din historie.

Jeg – Anne-Lene Schwartz – vil, i samarbejde med et dansk magasin, gennemføre og dokumentere et fuldt behandlingsforløb inklusive stressmåling, diagnosticering, udredning og planlægning.

Derfor søger jeg personer, som er villige til at fortælle deres stresshistorie. Du får en stressrestitutionsmåling á 2.500,- kr til halv pris samt en opfølgende konsultation med mig, med henblik på at afdække dit behov for et videre forløb.

Efter disse indledende øvelser vil vi i samråd vurdere, om der er behov for at du kommer i behandling.

Du vil naturligvis være i enrum med mig under forløbet. Der vil ikke være journalister eller fotografer tilstede. Jeg vil forestå al dokumentation i form af billeder og interviews, og du vil få mulighed for at godkende alt, inden det går i tryk.

Det får du for dit samarbejde:

  • 1 [sg_popup id=”1″ event=”click”]3-døgns stress-restitutionsmåling[/sg_popup] (indledende) normal pris kr 2500,- / måling
  • 1 opfølgende konsultation med læge Anne-Lene Schwartz

Din pris: 1.250,-

Hvis vi efter målingen og den indledende konsultation vurderer, at der er indikation for et behandlingsforløb, får du et fuldt beløb for halv pris, forudsat at du fortsat indvilliger i at bidrage til dokumentation af forløbet i form af interviews, udtalelser osv. Alt dette aftaler vi selvfølgelig inden vi tager hul på forløbet.

Skriv til mig på als@stress-care.dk. Fortæl gerne lidt om din nuværende tilstand, og skriv gerne dit telefonnummer også, så tager jeg direkte kontakt til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *