Livsstilsforedrag på Skodsborg

Livsstilsforedrag på Skodsborg med Anne-Lene Schwartz og Carl Christian Randow

Bliv livsnyder på den gode måde – lær om sammenhængen mellem alkohol og stress

Stress, alkohol og livsstil er emner, der går hånd i hånd. Læge Anne-Lene Schwartz og misbrugskonsulent Carl Christian Randow har i årevis gjort brug af hinandens gensidige kompetencer i behandling og forebyggelse af stress og misbrug af rusmidler. De vil, ved dette fælles arrangement, give et samlet bud på, hvordan du kan leve det gode liv på den sunde måde, og hvilke faldgruber du og dine nærmeste skal være opmærksomme på.


Dato og tid:

Onsdag d. 2. november 2016 kl. 19:30 til 22:00

Sted:

Kurhotel Skodsborg 
// Skodsborg Strandvej 139
 // 2942 Skodsborg

Tilmeld dig her:

https://kurhotelskodsborg.nemtilmeld.dk/101/

Carl Christian Randow

Carl Christian Randow er alkoholcoach og foredragsholder
Carl Christian Randow

Carl Christian Randow er opvokset i privilegerede omgivelser i Gentofte med 6 år lang afstikker til Herlufholm Kostskole. Det lå således ikke i kortene, at han skulle udvikle alkoholisme og komme i behandling for hash og alkoholmisbrug som 26-årig.

Carl Christian Randow har gennem de sidste 10 år arbejdet med behandling og rådgivning af folk med alle grader af problemstillinger omkring alkohol og andre rusmidler, fra den lette bekymring for sundheden til den tunge misbrugers problematikker.

Carl Christian Randow er kendt fra tv-programmerne ”Sidste Omgang” og netop bogaktuel med bogen ”Fortryllet”, i hvilken han deler ud af sit store kendskab til brug og misbrug af alkohol og andre rusmidler.

Carl Christian Randow har i mange år været kendt som en formidabel og underholdende formidler, også af de svære ting, som mange ikke tør tale om. Du vil ved denne lejlighed få Carl Christians bud på hvordan du kan nyde det gode liv uden at komme ud på en glidebane, der kan ende med et helbredsskadeligt alkoholforbrug, ligesom du vil blive klogere på hvordan du skal håndtere de lidt for hardcore livsnydere i dine nære cirkler. Foredraget vil være let tilgængeligt og humoristisk, krydret med personlige anekdoter fra et farverigt liv. Du vil også få mulighed for at købe et signeret eksemplar af bogen ”Fortryllet” til særpris på kr. 250,-

Læs mere på alkohol-coach.dk

Læge Anne-Lene Schwartz

Anne-Lene Schwartz er læge og stress-specialist
Anne-Lene Schwartz

Anne-Lene Schwartz grundlagde i 2010 StressCare Institute, og har siden arbejdet for at udbrede kendskabet til forebyggelse af stress og effektiv stressbehandling. Her betragtes stress som en sygdom der kan måles objektivt og som skal behandles som sådan.

Anne-Lene Schwartz er læge med mangeårig bred klinisk erfaring fra hospitalsafdelinger i både ind- og udland suppleret med en specialuddannelse i USA og har som den eneste i Europa opnået licens til at undervise andre i samme metode.

Anne-Lenes tilgang til stress er holistisk og bygger på et fagligt fundament samt respekten for den enkelte i både behandlings- og forebyggelsesfasen.

Anne-Lene har i mange år formidlet svært stof, så det blev tilgængeligt for lægmand, og er kendt som en fremragende foredragsholder.

Du vil ved denne lejlighed høre om hvordan langvarig stress kan blive en kronisk forgiftningstilstand af krop og hjerne. Du vil lære om hvordan stress kan måles på dit hjerte, hvordan du kan forebygge stress så du ikke bliver syg, og hvordan kronisk stress kan behandles effektivt.

Du vil lære symptomerne at kende, så du kan undgå at blive syg samt få en række redskaber, der vil sætte dig i stand til at hjælpe og støtte, hvis du er tæt på en der er i farezonen for at udvikle en stresssygdom. Du vil få en forklaring på, hvordan man kan måle stress objektivt, og du vil i forbindelse med arrangementet have mulighed for at få en 3 døgns stress-restitutions måling inkl. konsultation til gennemgang af resultatet til særpris kr. 2000,- (normal pris kr. 2500,-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *