Vi tager stress alvorligt

Stressbehandling af en læge

Anne-Lene Schwartz er specialist i individuel stressbehandling.

Anne-Lene Schwartz, grundlægger af StressCare Institute, er uddannet i Post Induction Therapy i USA og har som den eneste i Europa licens til at undervise andre i metoden.

Vi benytter forskellige redskaber til at få ro i dit nervesystem i vores stresshandling. Kosten er en vigtig del. Vi fokuserer på at dæmpe din produktion af stresshormoner og istedet fylde op med de næringsstoffer, du er kommet til at mangle. Vi har en holistisk medicinsk tilgang til stressbehandling. Det vil sige, at vi ser på din fysiologi som helhed, samtidig med, at vi selvfølgelig behandler medicinske problemer, når det er aktuelt – men du vil ikke få tilbudt sovepiller eller “lykkepiller” som en del af vores stressbehandling.

Vi tror på, at din krop og hjerne kan samarbejde om at helbrede dig – med den rigtige hjælp.

Post Induction Therapy

Hos StressCare Institute arbejder vi med Post Induction Therapy, der er en terapiform udviklet i USA. Metoden udnytter det, at det er meget effektivt at arbejde gennem de emotionelle centre i hjernen, hvilket skaber hurtige og varige ændringer.

er raske og tilbage på arbejdsmarkedet inden for 10-16 uger.
0 %

LÆGER MED SPECIALISTVIDEN OM STRESS HÅNDTERER STRESS

Hvis du vælger at modtage stressbehandling hos StressCare Institute, vil du blive fulgt af den samme læge gennem hele dit behandlingsforløb, og der vil altid være god tid ved dine konsultationer. Du er således i trygge hænder, fordi vi ved, at tryghed er vigtigt for mennesker, der lider af stress.

Behandlingsforløbene er bygget op således, at vi for det første undersøger din aktuelle helbredstilstand, og dernæst arbejder intensivt på at bringe ro og balance i dit nervesystem og genetablere din restitution under søvn gennem målrettet stressbehandling. Herefter arbejder vi med dine personlige udfordringer og dine mentale mønstre.

Måling af stress

Den første del af behandlingen består af en grundig helbredsundersøgelse, blodprøver, og en stress-restitution måling. Denne udredning er afgørende for, at vi får et klart billede af hvordan din fysiologi er ramt, så vi kan hjælpe den på rette vej.

Stress-restitution målingen er en måling, der strækker sig over tre fulde døgn. Du bærer en lille måler i tre døgn som måler på hjerterytmen og hjerterytmevariabiliteten. Det giver lægen mulighed for minut for minut at vurdere dit stressniveau samt mængden og kvaliteten af din restitution under søvn. Vi ved, at der er en direkte sammenhæng mellem hjerterytmevariabiliteten og aktiviteten i det autonome nervesystem, og det udnytter vi til at lave et objektivt billede af dit stressniveau.

Stressbehandling hos StressCare Institute

Stress-restitution målingen danner sammen med en almindelig lægelig undersøgelse, dine symptomer og din historie grundlaget for dit behandlingsforløb, der hos StressCare Institute varetages af en læge, med specialist kendskab til sygdommen og til stressbehandling. Du vil blive fulgt af den samme læge gennem hele forløbet og I vil sammen lægge en plan for, hvordan du kan vende tilbage til et normalt liv.

Om stresscare institute

StressCare Institute blev grundlagt i 2010 af læge Anne-Lene Schwartz. Anne-Lene Schwartz har en mangeårig bred klinisk erfaring fra hospitalsafdelinger i både ind og udland og har således en bred viden om fysiologi, medicin, neurologi og psykiatri.

Behandlingsforløbene hos StressCare Institute er baseret på en solid videnskabelig og faglig viden. Hos StressCare Institute sætter vi altid individet i centrum og har en holistisk og individuel tilgang til stressbehandling. Ikke to mennesker er identiske, og alle stressforløb er unikke. Derfor er det klinikkens filosofi, at hvert enkelt behandlingsforløb bør tilpasses det enkelte menneske.

Anne-Lene Schwartz har taget en specialterapeutisk uddannelse i USA, Postinduction Therapy (PIT) og har som den eneste i Europa opnået licens til at undervise andre i denne metode.

Hos StressCare Institute vil du altid blive fulgt af den samme læge med denne specialuddannelse gennem hele dit behandlingsforløb.

Klinikken er placeret i rolige omgivelser i det smukke Nordsjælland – i gåafstand fra Ordrup Station. Der er tilknyttet parkeringspladser til ejendommen.

StressCare Institute
Folevænget 18
2920 Klampenborg

Forebyg stress

Stress belaster hele dit system. Fordøjelsen er noget af det første, der bliver ramt, og det bliver hurtigt en ond cirkel, der tærer på både krop, hjerne og nervesystem. Når kroppen belastes og samtidig ikke får den næring, den skal have, slides den hurtigt op – og det kan mærkes på energiniveau og humør.

Det er derfor utrolig vigtigt, at du får den rigtige kost under din stressbehandling.

Kosten skal indeholde de vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, du er kommet til at mangle, samtidig med at den skal styrke din hormonbalance. På den måde kan kosten medvirke til, at der bliver skruet ned for stresshormonerne. Kort sagt – så vil den forkerte kost øge dit stressniveau og den rigtige kost hjælpe dig tilbage på sporet.

Kosten er en vigtig del af behandlingen i SCI. Du kan her se eksempler og opskrifter på en god understøttende kost.

Skriv til os hvis du har spørgsmål

Folevænget 18, 2920 Klampenborg